Praktische informatieU kunt mij telefonisch of via het contactformulier benaderen. De gesprekken zijn vertrouwelijk.

De duur en kosten van het traject zijn afhankelijk van de hulpvraag en aard van het probleem.

Tarieven

Het intakegesprek is gratis en het uurtarief is 45,- inclusief BTW. Voor bedrijven en organisaties kan ik vooraf een offerte opstellen.

Veel zorgverzekeraars verstrekken een vergoeding voor begeleiding. U kunt uw verzekeringspolis hierop nakijken. Ook kunnen de kosten gedekt zijn door de arbodienst. Het PGB na een indicatie van het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) en belastingaftrek na een doorverwijzing van een huisarts bieden tevens mogelijkheden voor een tegemoetkoming in de kosten.

De tarieven voor een workshop of lezing zijn afhankelijk van de duur en het aantal deelnemers. Voor een rouwtoespraak en de begeleiding en of een professioneel advies wordt er een gangbaar tarief gehanteerd. Er zijn uitvaartondernemers bij wie nabestaandenzorg in hun basistarief is opgenomen. Ook is het mogelijk dat de nabestaandenzorg apart wordt doorbelast. De kosten voor nabestaandenzorg kunnen in veel gevallen worden gedeclareerd bij de maatschappij waar de uitvaartverzekering is afgesloten.

Rouwgroepen hebben naast de vrijblijvende kennismakingsbijeenkomst standaard 6 bijeenkomsten. Het tarief bedraagt 25,- per bijeenkomst (6 x 25,00 = 150 euro).

Gesprek met behulp van Skype of chat/e-mail tarief 40 euro per uur.

Werkgebied

Naast gesprekken op de bezoekadressen te Lisse en Sassenheim is het mogelijk om bij u thuis of op een vooraf besproken locatie, zoals bijvoorbeeld bij wandelcoaching in de natuur, een gesprek of meerdere gesprekken te voeren. Voor gesprekken buiten de Bollenstreek en Haarlemmermeer wordt een vergoeding van 23 cent per kilometer berekend.